farväl 2

haha.. svårt att säga hejdå

nej.. men länken fungerar inte som jag länkade i det förra inlägget. hursom helst så fungerar samma adress om man skriver in den manuellt så att säga.

TO MUCH INFO!

farväl

..kära blogg.se.

men jag hoppas att mina kära läsare följer med mig till det nya hippa innestället där allt händer ?!

stromsvags.wordpress.com


16 mars 10

inget av mina inlägg hade lagts upp såg jag nu.. otur för mig. men tur för er kanske? måste också kommentera den GRYMMA responsen jag fick när jag frågade vilka ni var. kanske inte är nån som gör de, som bara skriver in ett random antal på statistiken för att höja min självkänsla?

annars säger jag två saker: 
                                         
                                                            TYSKLAND 22 APRIL
                                                              KEEP ON WALKING


                                               


13 mars 10

ska man må bra får man lida pin. shit happens so to speak.

brudarna är nere i Ullared och gör stället osäkert, jag hade ju inte pallat ändå känner jag såhär nu lite i efterhand. och ikväll är jag mysig och hungrig.. gör det bästa av situationen mina vänner, bjud mig på mat.


11 mars 10

jag kan ju bara påpeka att det här med att ligga hemma hela dagarna inte alls är underbart. visst, skönt med sovmorgon ibland, men då är man iallafall frisk! det är med att gräva en grop undersöker jag nu, hur länge man slipper vara vid medvetande..

allt blev balle nu i helgen, jag skulle ju faktiskt uppskatta att komma iväg lite, Ullared kanske inte är skitspännande men det är bättre än jävla månkarbo iaf. eller bara grejen att kunna åka hemifrån, inte på fyra dagar, nejnej väldigt skoj.


vilka läser min blogg? jag känner inte såhär många människor, vad jag vet.


10 mars 10

goddag. idag har jag spenderat nästan hela dagen på sjukhuset. nu ska här hända saker! typ 10 olika prover minst har tagits, och sen ska jag lämna lite flera inom de närmaste fyra dagarna. men det betyder att jag missar ullared resan på fredag, typiskt.

jag har sån jävla lust att bowla eller gå på bio och sitta på en bar och snacka skit med en varsin öl eller något. jakob borde få pengar snart, då jävlar ska här ordnas!


8 mars 10

hej jag heter linn och jag har fått migrän. legat helt jävla död sen kl nio imorse.. usch, jag trodde inte man kunde ha så här jävla ont i skallen. missar fan ännu mera skola också, finns ingen hejd på all jävla skit?


7 mars 10

igår blev helt ok. inget drag direkt, men det var inte meningen heller.. känns mera lyckat än åka till Skutskär efter det man fått hört.

men det spelar ingen roll iallafall, för idag blir jag utan pizza.. verkligen toppen, jag är såå sugen ju!


6 mars 10

vad gör jag vaken såhär dags en lördag?! hur ska jag orka..

idag blir det sola, städa, duscha, laga käk sen ska det kokas krabba ikväll med några fina brudar!


5 mars 10

pulla skola. nu vill jag ha helg, sug och svälj!


2 mars 10

idag skrev jag in mig på Högbergsskolan, och fick ett gult skolkort. tanten som skriver namnet på kortet skriver mycket finare än hon på guc. så nu behöver jag inte skämmas för det längre.

jag ska ut och resa i vår också kom jag fram till idag. Ullared om två veckor och Göteborg, Danmark & Tyskland sista veckan i april. lagom till sista april så kan man ju bunkra upp lite hihi.

annars är allt fint, hur fint som helst faktiskt. förutom att jag sov ingenting natten till igår. INGENTING. är det någon som har en aning om hur lång en natt faktiskt är? det går sjukt fort när man sover..


RSS 2.0