30 jan 10

jag är glad att jag inte hade planerat att åka någonstans idag, det är bara kolla ut så förstår alla varför. idag blir det en hel dag inomhus med sysslor som typ städa, skulle behövas.. kanske duscha också, elleeer.

sen nyår har jag festat en gång, sjätte januari på krogen.. och jag känner ingen panik över att festa varje helg längre som det var i somras, alkohol dit och alkohol hit. man går upp i vikt och blir ful och får ont i magen av att festa. man mår hemskt dagen efter om man tar i för fulla muggar dagen innan. iiinte intresserad. så varför mår jag dåligt ändå, fast jag inte super om helgerna undrar jag då?

28 jan 10

jaa-a, vad ska man säga förutom att tack gode gud för jag inte bor i stan och har en bil i detta jävla väder. bussen från stan till skolan tar max femton minuter vanligtvis, men nej har man glömt att ploga hela stan tar resan dubbelt så lång tid. sen att de inte ens kan använda vinterdäck är en annan fråga.

jag överlevde alltså dagen, och nu ligger jag i sängen och kämpar med att hålla ögonen öppna. borde så jävla mycket gå och duscha, men jag överväger starkt att ta den imorgon istället.. nej nu somnar jag!


27 jan 10

folk jag växte upp med fyller numera 19 år.. det var ungefär för sex år sen i mitt liv riktigt gammalt, det var mina äldsta kusiner och de var påväg att snart få barn enligt mina föräldrar. herregud, snart är jag också så gammal sen innan man hinner blinka sitter man där med nån mongolid unge och golf istället för volvo, bara för jakob har börjat knarka och jag lider av nån allvarlig cancer..positiva klubben

nej men det är ju klart som fan man blir less när allt går emot en? till och med teknik prylarna börjar lägga av nu för de är less, men en nyhet till dig min kära teve, jag gillar inte dig så mycket heller!

sen får jag sån dödsångest när jag har status online på msn, då är det så uppenbart att man är där, så då vet alla att man ignorerar att svara istället för att faktiskt inte vara där? men ändå..inte för att nån bryr sig om man har away som status heller (har glömt vad det heter på svenska för mitt msn är engelskt)


27 jan 10

idag har jag spelat kort tre gånger, och förlorat tre gånger. så då sa jag som ett förslag att yatzy skulle vara en idé, mamma nappade och jag förlorade inte. jag vann. med 360 poäng dessutom. skönt med en liten boost sådär efter alla nedslag. 
 
det känns inte som jag gjort annat än att maila idag heller, har ju inte hänt på tio år att jag självmant skickar ett mail men hellre det än ringa okända människor som säkert är super upptagna, speciellt om de pratar jobbigt. uuh!

jag tror det blir ett mobilköp innan veckans slut också, ska in och klämma och känna först på stan bara så den inte är helt fel för mina små händer!


26 jan 10

mer än en månad har gått sen det var julafton och allt var frid och fröjd. vad hände efter den kvällen undrar jag? varför all denna bitterhet. det spelar ju ingen roll hur man beter sig när alla är som surströmmingar runt omkring.

sen så är det inte det ena så är det de ändra, därmed blev jag ju självklart magsjuk natten tills igår, men inatt tog det verkligen fart med några pizzor i hinken. känner mig överkörd nu som jag vet inte vad, för flera olika anledningar. men jag har kommit fram till att jag orkar inte kämpa mera. jag kan väl säga att jag ger upp nu, tack för mig hoppas vi ses igen.


25 jan 10

jag vet inte varför, men av någon dum anledning fick jag för mig att köpa kläder på intnernet i fredags. idag kommer grejorna och de är rätt storlek och allting, men på bilden hade de glömt att visa hur de såg ut i bak? jag har nu alltså två linnen som är för korta i fram och har höft skynke i bak, hur snyggt är det på en skala då? nej fyfan det där var första och sista gången jag köper något från internet.


24 jan 10

och här ligger jag i min förjävligt fula och för stora säng, helt själv med massa cravings. tex spela badminton, sola gärna i kombination med bad, räkor.. sen har jag börjat drömt om bebisar, varje jävla natt. vad vill de mig? är jag på smällen? eeh.

imorgon blir det kyckling och pommes iallafall. snacka om räddare i nöden. och i mitt horoskop står det om en romantisk afton och i veckan kommer det ske en stor ändring i mitt liv. det hoppas jag innerligt att båda sakerna stämmer på pricken!


24 jan 10

vilken konstig dag detta var. jag flydde fältet till jakob sent igår bara för att få en puss i pannan. gick bra, förutom att det inte fanns varmvatten i duschen och jag frös ihjäl när jag väntade på honom vid stationen. men det ska kännas att man lever.

och tack till den som tagit bort min smärta i ryggen! jag känner mig levande igen. hoppas detta håller i sig nu, annars gräver jag en grop som jag kommer ligga i en hel del.. men denna vecka är fylld med stress, läxförhör och jag hoppas på träning!

sen har min ny-gamla mobil lagt av också. så jag funderar på att investera i ett abonnemang tillochmed, för att ha råd att köpa en ny mobil. någon som vet något om Nokias X6?


23 jan 10

det spelar ingen roll vad jag gör, alltid sjuk, alltid! jag funderar på att hoppa av skolan eller byta linje eller vadfansomhelst. jag orkar inte, det känns som jag sviker mina klasskompisar hela tiden, jag är ju aldrig där, jag missar så jävla mycket. så många vänskapsband som har blivit sämre av denna skit. dels för jag vågar inte släppa in nån annan än jakob som får veta exakt vad som sker med min kropp, jag vill inte ge flera mardrömmar.


21 jan 10

idag fyller min lillebror 16 barre. han kommer alltid vara 12 för mig, men ändå. vad gjorde inte jag när jag var 16 liksom? undrar om han också håller på med sånt..

hursomhelst, har denna vecka vart den sämsta på länge. jag har åkt på världens värk i ryggen och sidan av magen. känns som jag fått en jävligt hård njurspark. var ner till sjukan igår och där slog läkarn till mig och sa att jag har inflammation i rygg musklerna, som jag har fått av ett virus som jag legat sjuk i sen november.. botemedel: vila. alltid är det vila?! jag förstår inte. JAG VILL TRÄNA.


16 jan 10

godmorgon...

 under natten har jag sovit så sjukt dåligt. jag har legat och tänkt på vad jag vill göra med min framtid. jag kollade in reseledar jobb på internet, och är fast besluten om att det ska jag prova på efter gymnasiet!

 pappa började också prata om att det finns en möjlighet att hyra en lägenhet för ca 2000 kr/mån här i månkarbo, och jag blev så galet taggad. på sista tiden, ungefär sen min födelsedag har jag blivit galet kär i jakob, förstår inte vart det kom ifrån, jag har under våra snart fyra år aldrig vart såhär kär i honom? knäppt, och läskigt, hoppas det inte försvinner bara. jag längtar du mer än nånsin att bara gå in på affärn för att köpa toalettpapper t.ex. det livet kommer jag prova på nu, från idag ska jag bo hos honom i några dagar bara för att få en paus hemifrån.


15 jan 09

så var första skolveckan över.. kändes som det var tisdag hela veckan dock, och igår pallade jag fan inte åka. vi drog på studiebesök nu på eftermiddagen på Uppsala Tourism, känns som bortslösade minuter i mitt liv. fick skjuts hem dock av min kära fader.

men sen när jag kom hem deckade jag i soffan och drog på mig feber igen, såklart. känns som det blir en ordentligt lugn helg, under täcket med bästa!

14 jan 10

första blogginlägget på min nya dator! äntligen har jag också en liten dator som jag kan kolla på film sent på kvällen, spela the sims utan att åka till tierp. haha vilken frihet.

vi började i skolan i tisdags, och därmed försvann all glädje i kroppen. när jag kommer hem känns det som jag har gråtit en hel dag. helt slut och så otroligt nedstämd. tycker synd om Jakob som får alla dessa sms som säger "jag vill heeeem!"
blev hemma idag dock, jag kom mig inte ur sängen imorse, trots att jakob klev upp och erbjöd mig frukost OCH duschsällskap. typiskt. men imorgon är det nya tag!


RSS 2.0