28 feb 10

efter en underbar helg är jag äntligen hemma igen! blev krogen i fredags med anna amanda m.fl för att fira Linn & Mimmi som blivit 18 barre. det blev gävle och heartbreak, och det slog inte fel. förutom några 30 taggare som raggade ? snälla kära människor.

igår blev det ryggläge hela dagen, magen lade av, men jag hade film och mysigt sällskap så jag överlevde. idag drog jag äntligen en solning, känner mig äcklig nu, men när man duschat blir det mycket bättre!


25 feb 10

åååh värdelös dag. det enda produktiva jag gjort är diska städa tvätta duscha och målat naglarna. inte ens vart utanför dörren.. suttit och dregglat efter massa kläder också. lade till tio plagg, och det blev mer än femtusen kronor. vad hände med billiga snygga kläder? existerar dom ens?


25 feb 10

helt plötsligt var klockan halv ett.. jag som ställde alarm vid nio, för att inte sova så länge. "ska bara rätta till kudden lite" jaaaja vi säger så.

blir väl antagligen en alltför lugn dag idag. hoppas någon vill ändra på det.


24 feb 10

tillbaks på ruta ett. imorgon överväger jag ett sjukhusbesök, och inte åka därifrån innan jag undersöks grundligt.

annars dregglar jag ordentligt på en vecka i västindien eller gambia. åh så nice. hoppas lisa har regn i egypten btw..hih


24 feb 10

nej hur blev det där med den där utlandsresan? skulle behöva en sån just nu..

jag har tagit en lång-långweekend hos jakob nu, känns som det är dags och åka hem och jobba ikapp i skolan istället. skulle vilja umgås med någon vän också, men alla är utomlands eller har annat skit för sig. känner att jag inte borde nöta ut jakob.

i helgen vill jag på fest, en riktig fest, helt underbar fest!


21 feb 10

åååh ångest! vet inte om jag ska åka ner till jakob eller inte.. orkar inte med hockey imorgon kl sex, typ där skon klämmer, sen har jag massa mat hemma som jag vill trycka i mig. ååh så gott.. valet blev kanske inte så svårt ändå. han kanske ändrar sig och kommer hit istället.  vore trevlans.

sen har jag inga som helst planer under sportlovet. känns inte ens som det är lov, eftersom jag vart ledig så ini helvete länge. skulle vilja gå i skolan denna vecka faktiskt..


20 feb 10

ikväll får jag sällskap av min babe. mys i soffan står på tapeten, kanske håller oss uppe hela natten och kollar på OS, beror liksom på hur humöret och orken är. annars idag har jag vart grinig. kanske för martin är hemma, och bor på hotell.. inte direkt som att någon uttrycker sin saknad när han inte är här? jag tycker han kan stanna i norge några år till. lugnare här då, om ingen har lust att ge mig och Jakob en lägenhet. eller någon som hjälper mig att tvinga honom söka andra jobb än el jobb. ge upp.


19 feb 10

vilken jävla skithelg. skojar inte att jag blir less!

var en sk. tema dag idag, kändes inte som min grej. jag har bra självkänsla haha.

ikväll kommer martin hem en vecka också, så det blir krig. nej, man ska väl uppskatta tiden han är borta istället. sen får jag inte sova med min babe ikväll, dissarN. eller jag åkte ju hem därifrån, men ändå. han kan ju komma och överraska mig kan jag tycka hiihi.


18 feb 10

vilken underbar vecka! allt har flytit på alldeles för bra. skillnaden att åka tio minuter till skolan än 1½ timme, bara för min hälsa är enorm. sjukt skönt att slippa denna stressade mage!

jag var till söderfors herrgård igår, för att kolla läget och om jag evt. skulle göra min praktik där. men njaaa, jag är en ganska glad och livlig person av mig för det mesta, och det där var min raka motsats, sååå sömnigt! usch. så jag åkte in till Uppsala för att prata med Jonas på Levi's, men den skitungen hade skaffat dig en praktikant redan, jävla arbetsförmedlingen! så nu verkar det bli Café Corner i tierp. kan nog fungera det med..

imorgon är det fullt upp, skola till tre, sen duscha & fixa, kalas för Jakob sen avskedsfest för Fille!


15 feb 10

jag har lagt alla tankar på barn åt sidan. inte för de har vart så intensiva, men ändå. jag har mina tre små pojkar på the sims, och de håller mig upptagen alldeles lagom mycket.. men jag tycker tre barn är fel, det blir alltid en över. två eller fyra är bättre anser jag.

hursomhelst, så gick jag min första dag idag på Högbergs, helt okej! as god skolmat, tio gånger bättre än på GUC (inte så otippat dock) så ni tierpare, sluta klaga på maten! jag hamnade i en söt klass också 14 pers, en kille, vart känner jag igen det ifrån?

baby fyller år imorgon också, har lite ångest för jag har egentligen inte köpt någe till han. jag ska laga en god middag med hans favorit, korvstroganoff hade jag tänkt eller så blir det någon romantisk restaurang när jag fått pengar, så kör vi alla hjärtans dag då med..blev inte av igår liksom.

11 feb 10

efter några veckors festtorka ska det i helgen bli debut igen. jag ska supa med jakob, det brukar ju alltid sluta konstigt. glad, ledsen eller bara skitfull. oftast han, men ibland jag också. vi får se hur det blir..

nästa helg ska jag också supa, fille ska dra till australinien..moget bruden, att inte bjuda med oss vanliga svenssons. jag skulle kunna göra vadsomhelst bara jag kunde få åka iväg till solen. solarium ger inte alla delar, bara färgen.

imorgon är det slutgiltiga mötet om när jag börjar på Högbergs, spännande.


4 feb 10

nu är det klart, efter en veckas möten. jag börjar på Handelsprogrammet på Högbergs nångång innan sportlovet. blir en tvättäkta tierpare. ingenting jag alls kunde föreställa mig för ett år sedan. men jag måste ta tag i min hälsa och med det innebär att skippa de långa resorna, så jag slipper stressen. hoppas det blir bra nu, så jag kan fungera normalt som alla andra.

nervös inför imorgon också


3 feb 10

möten hela tiden, hinner inte med skolan denna vecka ungefär pga dom. men shit happens when you party naked. idag slog jag till helt oväntat på en ny telefon, det blidde en samsung. lite ska man faktiskt förnya sig, då jag föddes med en SE i handen.

imorgon ska jag kämpa mig upp klockan SEX är det någon som hör hur omöjligt det låter eller? herregud. slut sovit på morgonen alltså..  sen blir det mys i tierp med bästa jakob, och på fredag fest hos/med sofhia!


2 feb 10

jag har gått igenom världens sämsta bantningskur nu på senare dagar. tappat några kilo, men ändå helt värdelöst att bara ligga i soffan och må helt sämst. låter konstigt att jag av alla människor nästan saknar skolan. men men.

snart kommer jakob och pysslar om mig med soppa och diverse. imorgon måste jag vara fit for fight igen! och på fredag smäller det ordentligt när sofhia fyller år!


1 feb 10

jag sitter och överväger om jag ska åka till jakob och sova istället för att sova hemma. mamma är less på att jag sitter och ropar på henne från toaletten om nätterna, så nu får jakob lida lite haha. men ah, vi får se.

idag försov jag mig grovt, när jag vaknade var klockan halv elva. helt normalt. så jag tog bussen som kom in halv ett, men då mådde jag inget vidare så jag gick via bik bok tillbaks till stationen för att åka hem. och det visade sig vara riktigt smart. jag fick med mig två stora stickade tröjor för 200 kr!


RSS 2.0