27 sep 09

sjuuuuk söndagsångest. har massor med hemuppgifter och ett prov imorgon, men jag kan inte koncentrera mig för fem öre. tur att jakob är här och ska sova med mig, så jag har nån att hålla om när jag vaknar mitt i natten.

27 sep 09

en väldigt lyckad kväll hemma hos anna igår, fick prata ut om alla dessa förbannade känslor som finns långt där nere.


på fredag är de begravning för våran natalie. jag och anna ska dit.. jag förstår fortfarande till en viss del inte att det har hänt. "hon har säkert inga pengar på telefonen, det är därför hon inte skickar dom vanliga smsen om hur äcklig skollunch jag kommer få och hon kan göra egen lunch"


den här veckan kommer nog gå riktigt segt. jag har svårt att tro att jag kommer kunna fungera som vanligt.

26 sep 09

en tung vecka med många tankar på livet, om hur allt hade vart om allt hade vart annorlunda, typ. jag börjar mer och mer tro att allt sker av en anledning. inget liv är meningslöst, allt är bestämt i förväg hur länge och hur vi kommer leva.


igår blev det valbo med jakob och marcus. mackan skulle köpa sig en dator och jag hade några riksdaler att spendera på kläder. och kläder vart det, tre linnen och en stoooor stickad tröja. måste säga att gina har fått in riktigt fina kläder nu på senaste tiden, förut var det inte mycket att hänga i julgranen det inte.


på kvällen kom carro, så knallade vi och mötte bella ragnar och danne vid tåget, satt och drack lite hemma hos jakob och hade det mysigt. synd att det sket sig för louise, men det kommer flera gånger!

ikväll blir det till att åka hem till anna och prata lite, kanske slänga ner en drink eller två i strupen och träffa lite folk, eller inte, beror på hur man mår så att säga.

24 sep 09

för exakt två år sedan var jag nere på Lanzarote med Jakob, OM jag längtar tillbaks. Allt skit som hänt de senaste veckorna, tre dödsfall, mer eller mindre betydande för mig, får en att längta härifrån och uppleva världen! Man vet inte hur lång tid man har att leva.


7 sep 09

fyfan så fort tiden går, denna vecka börjar ju GUC komma in i de gamla rutinerna med massa prov varenda jävla vecka!

ludde fyller år idag, och imorn är det emmas tur, de blir hela 17 år gamla. när jag fyllde 17, kom hela månkarbo på fest hos mig och jakob i tierp, en riktigt lyckad kväll var bara lisa som saknades. i år när jag fyller 18, fyller ju kanita jossan och petter samma dag typ, en dag hit eller dit, så då blir det brak förfest och kruugen på de! (om de nu finns nån värd krog för oss 18 åringar)

RSS 2.0