25 nov 09

det här med att vara sjuk är jag ofrivilligt världsbäst på. idag var det ännu en febersläng och extremt illamående som stod på listan. efter ett otroligt välbehövt frisörbesök, nu kan jag dra fingrarna genom håret!
missade alltså min blivande fjärde dag på praktiken av åtta. sån sjuk ÅNGEST.

i helgen vill jag träffa fanny och gå på bio, vi får se vad som kan hinnas med, då jag slutar sju om kvällarna...


22 nov 09

idag fyller louise 17 år. och om ungefär 18 dagar fyller jag 18 år. dagen närmar sig med stormsteg, och jag har lite panik inför detta, inte för jag tror det kommer märkas nån skitstor skillnad, men just det att jag blir 18.. sånt som jag kommer ihåg shana tjatade om i typ sjuan om, om fyra år är vi 18, och nu helt plöstligt är det bara dagar kvar?! vart tog den tiden vägen liksom...


sen är jag lite bekymrad. läsarantalet har ju nått skyhöga siffror nu sen förra söndagen, är mitt och jakobs förhållande så intressant?


21 nov 09

jag har underbara vänner  <3


oooooooooch ikväll ska en av dom nyttjas! jag trotsar min feber och kör ändå. efter en underbar middag som jag ska laga till min familj- nasi goreng. gott värre, och det braigaste är att jag får hjälp av lilla jake.


18 nov 09

jag funderar på att rymma hemifrån. hela tiden när jag spenderade tid hemma hos Jakob så var det ett jävla tjat på att jag inte var hemma. och nu när jag är hemma, nej då ska det hålla på att skrikas om varenda jävla sak jag gör. t.ex jag satt imorse och försökte skriva klart den där jävla historia uppgiften och allt flöt på huur bra som helst, men nej då kommer mamma och säger att hon ska gömma datorn för hela dagen för jag inte är sjuk? jag vet inte jag med sen när höjde dom gränsen för feber till 38,3? ingen aning, sånt får man inte gömma för mig.

hursomhelst, så verkar det inte som jag duger, jag äter tydligen ingen mat längre (jag äter mest i hela familjen och får också klagomål dagligen för detta) dags att bestämma sig kanske? stanna hemma och sluta leta fel, eller skaffa mig ett eget boende och slippa skiten...


17 nov 09

idag fyller tammefan alla år. en värd att nämna är farmor som blir 71 barre, grattis!


sen har jag grubblat mycket sen i söndags.. ända sen vi gjorde slut har vi båda vart ledsna och slutat fungera som människor, praktiskt taget. vi har pratat med varandra mera än vi nånsin gjort förut och vi gråter om vart annat. men om vi nu är så jävla ledsna för just grejen att vi gjort slut, men vi har det bättre än nånsin ihop? varför inte bli tillsammans igen då, som det verkar just nu så har vi gjort heelt fel val.


15 nov 09

3 år 6 månader och 15 dagar. de bästa i mitt liv, men de blir inga fler med dig. Jakob Levin <3ja, vi kanske inte var de snyggaste, men faa-an så kul vi har haft!

14 nov 09

idag har jag för första gången i mitt liv handlat kläder enbart tills kvällen, inget annat syfte. jag slog till ganska rejält med måste jag få säga. Klackskor , linne , väst och armband blev det. 
                                    
men innan denna fynd-tur så spenderade jag några timmar på UKK, där årets gymnasiemässa höll hus, i entrén tillsammans med martina, vi skulle välkomna och eventuellt hjälpa alla med frågor om de hade några, och klistra på dem en lapp som det stod gymnasie mässan 09 på. otroligt kul verkligen, jag hade inte så höga förhoppningar om denna dag faktiskt, kul att de visades bli raka motsatsen! hoppas nu bara att kvällen blir en lika stor överaskning!


10 nov 09

exakt en månad kvar tills min 18 års dag, kan inte säga att jag längtar speciellt mycket, skulle väl vara efter presenterna och att jag får träffa alla mina klassisar och släkt den helgen! har nog egentligen inte kommit fram till nåt speciellt att önska mig förutom typ en dator och en mobil, men det kommer jag ju inte få, så det gäller att hålla alla portar öppna.

martin drog ju till kenya igår, så nu är jag barnvakt och hans dator dessa tre veckor som han är borta. får se om vi kommer lika bra överens som jag gör med jakobs bebis, det enda som saknas på denna är väl ett virusskydd så jag kan få spela the sims!


RSS 2.0