30 juni 09

nu är det svalare väder på gång, enligt smhi idag, men igår skulle det blir 32 grader? mhm, nu tror jag de ska sluta spekulera så mycket, och ge raka svar. det krav jag har, om det  inte ska vara varmt och soligt är ett riktigt jävla åskväder, hur mysigt som helst!

ska bannemig ta mig till rullsand i veckan också, är det skönt i vattnet där mån tro?

27 juni 09

tack för värmen, så jävla skönt, har blivit lite bada med. i bla badsjön i tierp och nolmyra månkarbo, jessan som sällskap igår iallafall, var längesen och efterlängtat!

vill också hälsa vår inneboende igelkott välkommen till oss, han heter nog harry eller iris, beror lite på kön sånt dära.

25 juni 09

dagarna bara flyger fram och man hinner inte riktigt med! men solen har vart en stamkund bra länge nu, och det gillas, och syns på kroppen. idag t.ex vart det en trip till playa del lockelsbo, kallt i vattnet men höll på att brinna upp annars så.


imorgon ska jag på picknick med kinamat

23 juni 09

åh jag är då ingen lyckad "solbadare" jag inte. bränd på axlarna efter två timmar..jag längtar efter rullsand.

22 juni 09

jag älskar att blir väckt av att någon håller om mig, mera av det tack <3


sen dessa överklass brudar som har sitt egna tv program, sådär super nödvändigt, och jag kan inte sluta kolla på det. det är så tragiskt...

22 juni 09

jamen varför inte vara en typiskt svensk och klaga lite på vädret? sol och skönt utan värme blir bara missvisande och ger ångest för det ser varmt ut innifrån..

inatt har jag drömt om massa kläder, så jag är sönderstressad, förstår inte dom som är beroende av shopping jag tycker det är stressande, speciellt om man egentligen inte har pengar.

21 juni 09

söndag, helgens alla bravader är över.  Öregrund i fredags var helt okej, kom in på terassen och det var väl där allt hände, förutom deras asäckliga toalett var det riktigt bra. Lövsta igår var väl helt okej det med, hade nog vart roligare om man inte vart så bakfull och lite mera taggad..

fyfan va jag ska slappa idag!

19 juni 09

midsommar, sol och värme och fåglarna kvittrar..nånstans men inte här. jag tror fan att det kommer bli bättre tills ikväll, jag ska vara optimist idag, en riktig optimist, jag tror det kommer bli sol tillochmed, inte bara uppehåll!

vilka ska till Öregrund idag då?

18 juni 09

imorgon är det äntligen midsommar,och jag har höga förväntningar på den kvällen. konstigt nog, brukar inte ha förväntningar på ute-fest, kan vara lika värdelöst som roligt.. farligt att dricka ute bara, riktigt farligt.


nej, en utlandsresa nu kanske? blir det 26 juli, köpenhamn och metallica, fyfan så kul!

17 juni 09

sommarlovs vecka nr 2, känns lite sådär, sover till tolv, kollar ut och konstaterar att det regnar idag med..

men tack garnier att ni gjort sololja, för oss som satsar på att bli bruna är sån där "tanning oil" det bästa.

16 juni 09

spikat; metallica 27 juli i köpenhamn. SÅ jävla nice.

16 juni 09

på sommarlovet får man sova till tolv, och gå på bio sent på måndagskvällar.

iallafall, jakob blev mitt sällskap och filmen var grym!

15 juni 09

jag har hört så mycket bra om den där filmen Baksmällan, sett en trailer, som verkar helt okej. så jag kunde inte vänta, jag drog mig i kragen och beställde två bio biljetter ikväll kl 21. nu ska jag bara skaffa bio-sällskap.

15 juni 09

det där med att vakna till dragspel kl sju, på sommarlovet, är inte okej.

men här ska det målas hus, månkarbos egna pärla försvinner, haha. orange runt fönsterna blir vitt, gråa huset blir varm-gult, sen blir grunden i grå ton, och sen ska det byggas trapp på framsidan, den andra är liite ostabil.

14 juni 09

jag tror man måste sova om nätterna, jag håller på och somna flera gånger om här nu..

sen förstår jag inte grejen med skithögt ljud när man ska umgås? kul att skrika till varandra..

verkar som jag drar en sväng till Öregrund, till Julia för att träffa Emma och henne. MYS

14 juni 09

metallica i juli kanske? aah..

mhm, igår vart det partey, först hos anna sen vidare på efterfest hos anders, ehm..ganska segt hela kvällen. huvudsaken är att det blir pizza idag.

men nu är det sommarlov, så då får man vända på dygnet sådetså, därför somnade jag 04.44 inatt, ungefär.

13 juni 09

händelserik kväll, som kan sammanfattas lite kort med att man SKA spela Guitarr Hero onykter,
annars är jag en total katastrof på det.
Kunde ha blivit en visit till Gävle också, men det vart ändrat i sista minut.


regnet bara öser ner, vafan så jävla omoget.

12 juni 09

 

sommarlovets början, ska man fira med alkohol. det är givet. sådärja, då är det som bäddat för party, men neej regn? på en fredag? bara det blir tårta på kalaset så går väl det också..annars jävlar

12 juni 09

bah, miss i planeringen. man äter inte FISK PÅ STUDENTEN. alla andra får smörgåstårta, men nee-ej, här ska vi visa att vi är från norge och servera firre. gott.....

12 juni 09

för dom har tagit studenten, för dom har tagit studenten, fyfan så ovärt i tierp. meeeeeeeeeen men.

några fulla människor fick man väl syn på, hörde att nån annan inte ens kom med ut på vandringen innan utsläppet. TALANGLÖST.

ikväll ska det smetas.

11 juni 09

sådärja, att jag är en stjärnkock var väl ingen förvåning..

nu har jag fan tagit sommarlov igen, nu skiter jag i om det råkade vara nåt mera jag skulle lämna in, jag skiter i det helt enkelt. imorgon tar broder studenten, men jag känner att det skulle jag aldrig vilja göra, inte än. jag är inte klar med att gå på fester med otroligt omogna killar och tjejer, eller äta äcklig mat i skolmatsalen och kolla på alla elever, vad de har på sig, för en sak som är roligt med GUC är att alla klär sig utav helevete illa, åtminstone 80%


ikväll blir det mera film, inte estnisk ungdomsfilm dock.

10 juni 09

att ladda ner the sims 3, är ju inte det smartaste, går ju som segast i världen och funkar inte när man väl får hem skiten, ska man behöva köpa det? näääej.

nu har jag bara fem uppgifter kvar, sen får jag sommarlov på riktigt.

9 juni 09

snart tar min bror studenten, helt sådär plötsligt.. men han är ju för ung för att flytta hemifrån, eller nja, omogen är nog rätt ord. precis som alla andra som tar stundenten i år, treorna blir bara mindre och mindre, förr var de ju vuxna.. eller är det jag som växt ikapp?


idag ska det skrivas iallafall; 

- en presentation om Uppsala Vandrarhem
- en bokning + aktivitet till Tallinn
- en novell om en dystopi
- en insändare
- 22 frågor om ekonomi
- 25 frågor om världsgeografi

samt plugga till två prov.

9 juni 09

klockan har passerat tolv, och jag har suttit här i några timmar nu..pratat av mig lite med Louise och söte.

vilken världelös dag annars, helt jävla meningslös. får panik för alla dessa skoluppgifter, eva kan hänga sig tycker jag och skolan brinna ner.


8 juni 09

så läser man i tidningen att en 15 årig flicka blivit mördad, för ett bråk under en fest. men haallå, ska vi börja mörda varandra nu också.. verkade som att det var en kille OCH en tjej som gått på henne.

jag tycker det är tragiskt, så länge inte denne 15 åring mördat nån själv, så är detta helt fel. finns så få anledningar att önska någon riktigt ur livet.. bläsh..

8 juni 09

börjar krisa med bilder här känner jag, vill sätta bilder på mina ord, men lite svårt utan USB kabel..

att gå i skolan på sommarlovet, för man inte hunnit med under ordinarie skoltid, känns som en total flopp. har ungefär sex skoluppgifter, typ alla A4 uppsatser + 2 styckna jävla prov. skulle sitta fint med Kebab hela veckan.

i helgen öste vi, fast det östes inte så mycket egentligen. min BH gick sönder i sista sekund, och därmed vart det tröja på hela kvällen. flopp.   tappade ölflaskor gjorde jag med.. MEN fick sova till halv ett dagen efter. SKÖNT

6 juni 09

hade som liksom planerat in att kolla på månkarbos alag idag i Uppsala, men nej, pappa är "för nervös" för att titta på deras match? vilken supporter.


ikväll ska det mysas och festas

5 juni 09

gräsklippning är faktiskt inte roligt nånstans, du kan ju inte direkt vara social med någon, eller lyssna på musik - för så hög volym finns inte.

har haft en enormt onyttig dag, och det måste ordnas.

5 juni 09

jag sover som en stock om nätterna, sjukt skönt. ett litet minus för den förkylning jag dragit på mig dock.

idag tar Uppsala studenten, i detta finväder, njaa..skulle faktiskt kunna vänta en vecka på finvädret och ta studenten då istället. Ikväll är det frågan om det blir nåt Öregrund eller inte, är som sagt ganska dåligt väder..och jag är förkyld. Kolla på film under ett varmt skönt täcke kanske?

4 juni 09

Milk, en såndär jobbigt seriös film med lite humor, som gör att man måste stirra på skärmen hela tiden för att inte missa några viktiga detaljer.

inget vidare stå-och-vänta-på-bussen-väder idag..

4 juni 09

det är bara kallt om man känner efter, och är det kallt ändå dricker vi bort kylan.

vart en kanon kväll igår, med mycket skratt och prat. vart lite konstigt på slutet, där efter jag slog till med ett nattmål plus-plus meny till mig fanny och Louise, men det var det värt. Hade "gänget" som middagssällskap haha.


ikväll ska jag sova, typ som jag har gjort tills nu ungefär.. imorgon blir det öregrund om det är bra väder, men verkar inte så va när man tittar ut? menmen. lördagen ska det kollas på fotboll och supa babe under bordet!

3 juni 09

skolavslutning a lá GUC, tipspromenad och tvätta av borden. jojo, glad sommar.

burgare på donken med louise, längesen, åka tåg med en delikat gubbe haha, sen ikväll blir det stadsparken (?!) med brudarna, kan nog bli storslaget. bara komma förbi där hah.

2 juni 09

av alla mina läsare, så är det ingen som sa grattis till min tre års dag igår..tack för den


jag saknar dig

2 juni 09

slumdog millionare, helt ok film.


eva ska få ett pannskott, dryga jävla kärring..

2 juni 09

sov som en stock, vaknade av det ljuvliga vädret utomhus...och känner att mina bihålor är helt täppta, dagen var som gjord. fifan.


måste ta mig till skolan och lämna in alla saker också,  blir tokig på denna förkylning.

1 juni 09

när man har sommarlov får man sitta uppe till tolv en måndag, sådetså.


kollade på i taket lyser stjärnorna nyss, rörig handling, men gillar inte cancer iallafall..


sen har vi ju konstaterat att alla kan göra sina misstag, men, idag firar jag och Jakob 3 år.

1 juni 09

med sommaren kommer knotten...blä för dessa kryp.


fixat hemma mys har jag också gjort med lite chips och en härlig film. utan sällskap dock..

1 juni 09

en bärbar dator ute i solen fick bli mitt sällskap idag, och det blev färg på mig med idag, mums!

ikväll skulle jag baka rabarber paj med louise, men eftersom bussarna går som arslen för att passa tågen och ingen ville skjutsa, gick det åt skogen. men det blir öregrund på onsdag! partii

1 juni 09

okej, min mormor är kock, och det är ju nice för då slipper ju jag laga mat, men det jag glömde var att hon är en NORSK kock och därmed blir det en hel del fisk... Sej, torsk och Lyr, vit äckligfisk.

1 juni 09

okej..sommar, sol och jordgubbar. vart man än blir bjuden på mat så är det ALLTID jordgubbar inblandat på ett eller annat sätt, snällt mot dom som är allergiska. mjää..

solen är för varm att steka under när man inte kan bada, därför ska jag tvinga pappa att bygga en pool i sommar. eller köpa en såndär liten plask pool, för de som inte kan simma!

1 juni 09

ny månad, nya problem.. en sak är positiv iaf, ingen mera skola för mig.

ehm, eftersom hela norge invaderat vår trädgård har jag hållt mig inne i helgen..sån jävla ångest eftersom det var medelhavsvärme här i helgen, men liiite färg har jag fått. får väl kompletera med lite solarium!


ska lämna lite böcker till biblioteket och ett par mattepapper till anna, sen nån engelska uppgift, sen tar jag sommarlov och säger  att jag officiellt klarat av TU1. Mums!


RSS 2.0