31 juli 09

danmark var nice, metallica var ännu mera nice, förutom att jag fick kramp i ryggen och fötterna så jag kunde inte stå framme vid scenen med thomas med h och hans norska vänner. men men, sitta på Jakobs fötter dög fiint det med.
bodde på ett förjävla onice hotell utan dusch och wc på rummet, det ska kännas att man lever är ju mitt motto då så passande.. ännu bättre blev det när man hällt i sig några öl, pissnödig som ett helvete öppnar dörren och inser att HELA korridoren ända ner till toaletten, är täckt med spya. Japp, nice.


imorgon, eller typ om sju minuter är det första jävla augusti, 19 dagjävlar tills skolhelvetet börjar igen, men flås-eva och alkis-åsa, måste jag ens skriva att jag älskar skolan? med godkänt i fem ämnen så märks det tydligt tycker jag!

 bilder från metallica resan kommer upp snarast.

23 juli 09

ett sånt jävla givande sommarlov det har vart. festat på helgerna och sovit i veckorna, lika bäst de när vädret ser ut som skit.


en sak har jag lärt mig iallafall; universum osv. pratar man INTE om innan man ska somna. omöjligt att sluta tänka på skiten.. finnns det UFO:n?

14 juli 09

sommarn, vart tog du vägen?! jag som köpte jeans shorts för mina sista riksdaler.


ikväll skulle jag satsa på att det blir ön, tammefan. men ja, vi får se på vädret...

9 juli 09

simma till affärn är ju snart ett faktum. om det inte slutar regna nångång, helt sjukt..

idag är det jag som står för maten, och jag ska göra köttfärsås. kommer bli gott hoppas jag, men vet inte om det bräcker kebabrullen till lunch ;) babe vet precis hur han ska få sitt mensmonster glad haha.

kollade på natt på muséet 2 igår. helt okej, men njaaaaaaaaa..en film som den ska det bara göras en av.


hoppas gänget har det nice på hultsfreds festivalen haha, REGN

7 juni 09

usch, nu har sommarlovet hållt på i en hel jävla månad, och ingenting vettigt har blivit gjort.. får ju ångest för detta.

var en ganska trevlig helg, med några missöden, men trevligt att umgås med vänner!

1 juli 09

imorgon fyller mamma år, 41 bast blir den bruden, å då blir det tårta!

idag firar jag och snutten 3 år och typ nån månad också..eller firar och firar, jag fick en puss i pannan imorse haha, kärlek!

ikväll ska det skvallras, umgås och ha trevligt med min kompisch jääseica.


RSS 2.0