25 dec 09

jag är inte bitter. jag fick schampo och 200 kr i julklapp av min familj. vad skulle jag göra utan Jakob? han tog sig samman i år och smällde till rejält med en digital fotoram till mig! super fin!

julen var inte lika bra på vissa sätt som förra året. sola och bada skulle jag kunna göra varje vinter, men fyfan så jag saknade jakob förra vintern. det är det som gör att nästa år ska han med utomlands!

ikväll blir det parey, gävle hemmafest eller uppsala har jag ingen aning om just nu. troligen uppsala om inte jakob ordnar så vi får vara hemma hos honom, men det tror jag inte vi får tyvärr. så ikväll ska jag fanimej ha roligt! kan inte bli så mycket sämre än mig krogen debut förra helgen. haha.


20 dec 09

elva dagar kvar på det här året..har hunnit med en hel del, speciellt festande. som blir sämre på vinterhalvåret, ingen är lika tagg och allt är eländigt.

igår försökte jag mig på krogen, jag och anna knallade till Hangloose, efter vi letar i evigheter, och det var fjortisdisco där. de som inte har några vänner och inte får komma på hemmafester, de var där. förutom mig och anna, dom dissade hemmafest för den där skiten. haha fail!

två dagar kvar i skolan också, det ska vi nog fixa, hoppas febern kan hålla sig borta nu och mitt jullov blir toppen.

17 dec 09

hur frisk är man på en skala om jag nästan skrev 17 juni istället för december som rubrik? inte speciellt frisk, men det visste vi ju redan

har åkt på nåt riktigt snuskigt iallafall, min visdomstand har börjat växt fel och det gör så det varar vid tanden... riiiktigt äckligt. ger mig feber också, skitsaker. sen är jag riktigt skitförkyld också, alltså skiiitförkyld.

kommer bli en riktigt kul helg...verkligen...not.

14 dec 09

skitsamma, Louise visade hur man lade in youtube klipp idag, men den kunskapen försvann ju lika fort igen den. länken under är iallafall min blivande man. I'm in love with a fat guy.

http://www.youtube.com/watch?v=XtDhmcMoxsk


13 dec 09

min första utekväll som 18 åring, vart väl kanske inte som man hoppats. lite kaos på bussen in, ingen bar vid bowlingen, sen vart det tåget hem vid 23. ett plus var väl att jag fick mat ifrån bennys när jag kom hem. gotti gott!

det finns planer om ett nytt försök på torsdag, meen vi får se. måste åka 7.10 hemifrån, så det kan bli jobbigt.. men det märks hur det blir. annars ska jag nog ladda helhjärtat tills på lördag då jag ska firas av alla mina icke 18 åriga kompisar! och en del andra med.


11 dec 09

jag ligger i min säng och myser, helt själv, förutom jakobs dator då.. han är i sthlm på In Flames konsert, där både Killswitch Engage och Dead by April skulle vara förband, lite avundsjuk på det ena bandet ba. men jag fick ett sms där det stod något som jag länge misstänkt, nämligen att DbA är värdelösa live, de låter som ett pojkband. tji fick ni!

angående imorgon, jag ligger ju på min 20 sjukdag nu, och känner att det blir antagligen 20 till om jag går fullt ut imorgon och party like a rockstar. bryr jag mig? NJA får bli mitt svar där..egentligen gör jag ju det, men ändå, vad missar man på de sista veckan i skolan liksom? inte så mycket. okej, jag kommer köra fullt om min kropp pallar. just nu är en strapats mellan mitt hus och ICA för ansträngande. hur långt är det från station till Hangloose?

10 dec 09

dagen D, jag fyller 18..känns inte så jävla speciellt kanske men. märks väl på lördag hur speciellt det är att gå på krogen egentligen, har inga skyhöga förväntningar direkt.

och eftersom det är min födelsedag så trodde jag att jag skulle slippa baka tårtan själv, men icke, "du är den enda som gör goda bakelser i denna familj" eeh, för att ingen annan provar kanske?

är det nån som är ledig imorgon och vill shoppa loss i Uppsala, let me know!

5 dec 09

sista helgen som ungkalv på grönbete, sen kommer jag också in på krugen! köpa cigg och folköl kan jag också göra helt själv, sen hur ofta det kommer ske är ju en annan fråga.

sen, till en helt annan grej, att spela alfapet på blip.se är förenat i ren livsfara. det finns tydligen RIKTIGT erfarna alfapet spelare där ute på den sidan som blir riktigt förbannade om man råkar vinna över dem (läs JAG vinner över dem)

annars har kvällen vart lugn. riktigt lugn.

RSS 2.0