29 aug 09

blev lite partaj igår, efter en otroligt jobbig dag som inkluderade stadsvandring på nån timme sådär, i duggregn såklart! ingenting ska vara bekvämt.
middag hos Catarina och Micke som hade inflyttningsfest, trevligt trevligt. sen fick jag skjuts till tåget kl nio i spöregn, så åkte jag till Örbyhus där brudarna var och firade Jenny som hade flyttat dit! höll på och somna vid elva så  vi tog 23.44 tåget till tierp där jag somnade hemma hos lilla sötnosen.

27 aug 09

skiten har börjat igen..skolresa till fjällnora igår, budgeten tillät oss att åka buss nästan ända fram, typ sådär 5,5km därifrån. så det blidde lite vandring. helt slut och spyfärdig kom jag fram, först i hela gänget. lekte lite lekar, sen kom Jakob och hämtade mig.


13 aug 09

jag har bestämt mig, i september drar jag utomlands, vare sig det blir själv eller med sällskap, iväg ska jag och bli brun som en pepparkaka, orkar inte bry mig om skolan längre..vi får se hur det blir i höst, om man dör eller inte. verkar som det inte är så många kvar i klassen som gillar linjen så.

i helgen blir det sista gången jag festar tror jag..känns som det blivit mycket av de goda nu i sommar, även om det är få gånger det blivit riktigt nice..

12 aug 09

bilder från gårdagens bravader kommer nog upp snart de med; drog  nämligen till Uppsala och power-festade hos ralle med mina homies från klassen, nån öl slank väl ner men inget märkvärdigt. kvällens höjdare; grabben som däckade efter fyra öl, och min buss-ola

12 aug 09

en vecka till skolstart, en vecka tills stressen börjar igen..har ett riktigt jobbigt schema med tex psykologi tills halv fem på fredags eftermiddagar. ett ämne jag inte valt frivilligt dessutom!


helgen var ganska nice, vart påhoppad på många vis av en mycket konstig brud, som har en mycket konstig pojkvän, han hade liksom bara "glömt" säga att han var ihop med mig och en annan under tiden de var förlovade. vilken sörja skulle jag säga!
fredagen började hos kanita med brudarna, och ett gäng killar som gjorde det väldigt klart för oss att de hade match dagen efter, sen drog vi till bergstäkten i arvidsbo, inge vidare drag så jag åkte med min chaufför jakob fram och tillbaks med folk.
lördagen var seeeg, drog och kollade på ullfors kl tre, sen mat hemma hos elisabeth, en powernap på det sen var man fit for fight igen, blev ringvallen denna kväll, inge bra drag.

2 aug 09

jag är fortfarande väääldigt nyfiken hur man kan misstolka ett nej? nej betyder väl just, nej, eller? förbannad blir jag iallafall. och det där var förmodligen sista gången jag festar med folk över 25. fyfaa-an.


ångest har jag också, för det är typ två helger till på detta värdelösa sommarlov, sen är det tillbaks till verkligheten igen. suger pung.. vart tog alla de roliga grejorna vägen som vi skulle göra? alla resor.. men en sak vet jag iallafall, att det har druckits på TOK för mycket alkohol detta lov. något jag slutar med från och med nu, kör jessica-style ; 2,25 or!

RSS 2.0