28 feb 09

ännu en lördag, mormor blir 65 bast idag. Hon bor dock alldeles för långt härifrån för jag ska kunna bjuda på kakor, skulle ju kunna skicka en burk..tror de skulle vara väldigt torra när de kom fram.

bowla ikväll då, verkar ju lite svajigt det där. ingen som ger svar tillbaka och jag kanske inte orkar klippa mina tumnaglar. Verkligen ett måste för maximal effekt ska uppnås.

Jakob sov här inatt och jag drömde helt sjuka drömmar. Utspelades i Lindvallen, där klassen var på skolresa, men det var mycket mera folk än det var i verkligheten. Så strippade lärarna..tur att vissa saker är drömmar.

Frågan om det är nån fest ikväll kvarstår ju också. Ge mig gärna tips!

27 feb 09

busade till det riktigt och körde både till och från skolan idag. gick riktigt bra, första gången jag körde i Uppsala. Händer ju lite mera där än i Tierp och Månkarbo, om man säger så.

Skoldagen gick fort och jag knallade ungefär 45 minuter tidigare för mamma och pappa hade inte tid att vänta längre. Ska skriva projektarbete på svenska med tema fördjupning. Hm funderar allvarligt på att jämföra en film som är gjord av utifrån en bok. Frågan är dock vilken bok/film. Var inne på Harry Potter, men shit, verkligen inte min stil.

Ikväll skulle ju hela klassen festa, men ALLA dissade. Jag och Fanny var aspepp och alla bara dissade. Men vad falls, att sitta vid datorn en fredags kväll är ju inte fyskam det heller.....

Imorgon däremot, då blir det bowling med grabbarna. Härligt, en liten get togheter efter lång tid ifrån varandra.


psst. du är söt, fin och jag blir helt varm i kroppen när jag ser dig.

26 feb 09

sola är jävligt skönt, ännu skönare om det är kallt och grått ute. men hemskt om man efteråt är tvungen att knalla skapligt fort i 2 km till bussen. helt varm och stekt, luktar usch.

chips godis och läsk skulle jag behöva för min mensvärk som gör mig helt jävla orörlig! fyfan, och gnällig som fan är jag.

25 feb 09

idioter, jag förstår inte varför vissa inte kan skaffa ett eget liv istället för att lägga sig i andras? så sjukt less på detta tjat.

skolan fixades idag, men världens mensvärk satte jag mig på bussen 9.25, inser ganska snart att jag borde ha duschat och/eller stannat hemma.

och ikväll ska jag;

skriva novell (några förslag om vad?)
prata i telefon
slå ner en chilenare
planera min helg (förslag?)



24 feb 09

drog en sväng till arlanda i söndags med jessica som chaufför, och en värdelös bil (förlåt micro). det var nog det läskigaste jag gjort på länge.  5 olyckor sammanlagt på e4an dit och hem. men vi slapp med nöd och näppe undan.

men innan den helvetes färden tog vid, så var vi och kikade på volleyboll, längesen, och tierp vann. Bara för jag var där såklart.. såg några välkända ansikten också, längesen. saknar inte den tiden speciellt mycket.

skulle ju till stockholm med skolan på torsdag också,men nu har riksdagen dubbelbokat, så vi kunde inte komma. det resulterar i vanlig skoldag och en samhällslektion 14.45-16.30 på fredags eftermiddagen. precis vad jag behövde...


Back to the reality

Sportlovet har gått oförskämt fort..

Men lite har jag hunnit ned,
 lekt med Julia,
 lekt med Jessica,
lekt med Felicia,
 haft mysfest med brudarna & Alex.
badat på fyrishov kl åtta en torsdag
vart otroligt kär i jakob

Men nu är det bara tillbaks i den trista verkligheten. med skola och tidiga kvällar. har en novell som ska skrivas å. funderar stark på min idé om en kaktus ute i öknen som längtar efter sällskap och vatten. men känns ganska lame om jag inte hittar nåt speciellt att krydda det hela med.

ska passa på och säga grattis till sandra också!  fyller ju 18 år idag.

Oprah

Oprah tipsar om sin favorit sak. En elektronisk bok från Kindler, där man kan laddda ned böcker för 9,99 $. Det verkar ju supersmart, men det kommer ju ta evigheter innan en sådan sak letar sig hit och funkar som det ska.

Tidags var super trevligt, Julia kom till tierp ungefär sex. Sen pyste vi hem och åt mat, bakade kladdkaka och kollade på Shawshank Redemption, helt ok. Somnade runt tolv, vaknade vid nio. Sen åkte hon hem vid halv elva. Effektivt umgänge kallas det hehe.
Sen på dagen åkte jag med pappa och handlade lite, övningskörningen var det viktiga. Sen åkte jag till Jakob och åt pizza, vi somnade halv nio?! Vilket kan medföra lite komplikationer, och det gjorde det. Halv fyra inatt, helt pigg, kunde inte somna om. En timme senare somnar jag med handen på Jakobs kind, söt.
Fick skjuts hem imorse kl halv åtta, plutten skulle åka till Uppsala och utbilda sig. Har övningskört lite idag och busat lite.

Parkerade bilen på parkeringen, satte mig med pappa och väntade hos frisören. Pappa sätter sig och börjar bli klippt, ungefär 40 minuter efter vi parkerat bilen kommer jag på att jag inte tagit med nyckeln ur bilen och därmed inte låst.. Precis där alla uteliggare håller till, tur att det var kallt idag och de hade bätte för sig, annars kunde vi få gått hem.


sportlov

Helgen har gått snabbt. En helt  u n d e r b a r  helg!

I fredags åkte jag med Jakob hem från Uppsala, han har vart på kurs och jag slutade tidigt. Stannade till i Månkarbo för jag skulle packa lite saker att ha med mig, då jag skulle vara i Tierp hela helgen. Sen vart det hemma gjorda hamburgare med Jakobs familj.

Lördagen började lugnt, sen ramlade det in folk som ville fira Jakob. Det åts massor med smörgåstårta och kakor, sen runt nio bäddade vi ner oss i soffan och kollade på film, supermys!

Söndag, bjöds på mat hemma i Månkarbo, sen myskväll hos Jakob med chips och läsk.

Måndag fyllde Jakob 20 år. Jag bjöd på pizza och gav han en biljett till Big Comedy i april. Sen ännu mera tårta hos Janne på kvällen, då mamma och pappa också hängde på.

Imorse tog vi sovmorgon, Jakob var ledig så jag åkte hem kl 10.

Ikväll kommer  J u l i a  hit, härligt!

underbar helg!

jag ÄLSKAR att vara magsjuk,är jag ensam om det?

äntligen hemma.

efter 30 h långa, jobbiga timmar på akademiska sjukhuset fick jag äntligen komma hem.

allt började igår natt, när jag vaknade av en otrolig smärta. men lyckades somna om på något vänster. men sen var det samma visa när jag vaknade igen, men sminkade mig och fixade håret ändå och tänkte knalla till tåget, men insåg snart att det inte fanns en chans att jag skulle lyckas.
     kom ner till jouren i tierp kl 9, var klara där 11, då läkaren kommit överens med mig att skicka mig vidare till Uppsala eftersom det var en stark misstanke till att blindtarmen var lite arg. 12.40 skrivs jag in i Uppsala och behöver knappt vänta 45 minuter innan de kommer och lägger in mig på ett rum. efter det är det många prover som tas, besök på gyn för att utesluta attdet är äggstockarna som spökar, sen upp på en avdelning. jätte trevliga sköterskor hjälpte mig med värk och allt, och till slut somnade jag helt utmattad vid tio.
     vaknade upp nu imorse vid sex av att de skulle ta nya prover och byta dropp, vid tio fick jag veta att mina prover var back to normal och smärtan hade avtagit massor så vid 15.15 bestämde läkaren att skicka hem mig, men att jag snarast skulle uppsöka läkare om smärtan kom tillbaka.

ikväll kommer min älskling och pussar på mig. han är en ängel i många väder <3

söndag.

nu har det inte blivit mycket skrivit under helgen..
igår vaknade jag tillsammans med Jakob ungefär kl elva, då insåg jag att min mage mådde helt okej och tog därför min chans att åka in till stan och leta efter en BH, detta visade sig vara ett riktigt bra beslut, då jag hittade två stycken! härligt tänkte jag, men fynden var ännu inte slut. knallade in på Rut m.fl, debut för min del. Hittade en riktigt snygg tröja/klänning, grå stickad. Supermysig!

hemresan var ju den drygaste jag var med om. Kiss roffe satt på bussen, så Jakob och jag satte oss nästan längst fram för att undvika den hemska lukten, då sitter en väldigt pratglad busschaufför där som håller på och lär en annan att köra. Jävligt pratglad, skavsår i öronen.
Sen blev det pizza, eller ja, en halv pizza iallafall jag vågade inte käka så mycket med tanke på hur mycket mat magen fått på sistone.

kl 18 knallade jag ner till hallen för att fira den äldre halvan av fam Linde. 100 år tillsammans hade de fyllt, grattis hörni! vart kanske lite för många drinkar den kvällen, men vad gör man inte när det är gratis? haha nej. det var nog självförvållat ändå.. Men det var jävligt roligt brudar, lär göras om. Kanske inte så storskaligt dock.

RSS 2.0